Revista scolii- premiul al II-lea pe MUNICIPIU

Revista nr.1

Revista nr.2

Stimați cititori ai gândurilor noastre,

 Noi, scriitorii pentru o zi, și copiii din noi, și copiii noștri vă mulțumim că v-ați oprit un minut pentru a atinge, cu mintea, ore din viața noastră. Vă mulțumim că vă apropiați cu îngăduință, răbdare și prietenie de revista noastră, de suflet din sufletul nostru.

Cele două numere pe care vi le punem la dispoziție spre lectură adună, în paginile lor, creații originale ce oglindesc natura tainică a copilăriei, spontaneitatea și inventivitatea acestei vârste. În încercarea noastră de a trasa râuri, raze de soare, poduri dinspre maturitate înspre copilărie, am reușit să creăm un univers în care, dragă cititorule, ești învestit cu putere deplină. Decide tu dacă aripile de gheață se topesc!

Astfel încheiem pledoaria noastră pentru aurul moale și curat ascuns sub bretonul fetițelor, pentru rotițele de argint pe care le mișcă, în ceruri, glasurile încă tremurătoare ale băieților. Pășim înainte, treaptă cu treaptă, pagină cu pagină, și sus de tot, pe cotorul acestei Mari Cărți denumită Viață ne plecăm capul spre odihnă. Vino cu noi, știm exact unde mergem!

Mulțumindu-vă pentru darurile pe care le-ați făcut școlii noastre prin cei ce pășesc zilnic cu greutatea unei păsări pragul nostru, colectivul redacțional, profesorii și elevii colaboratori la cele două numere ale revistei Treptele cunoașterii tac… și așteaptă să-i citiți…

Prof. Aida Hancer

Dragii noștri cititori și colaboratori,

 Iată că venim cu o veste supeeeerrrr!

În urma concursului la care am participat cu revista școlii, Treptele cunoașterii, vă anunțăm cu mândrie că am obținut premiul al II-lea pe municipiu – lucru lăudabil, care ne aduce mari satisfacții. Efortul nostru a fost răsplătit pe măsură!

Nu ne rămâne decât să vă mulțumim vouă, colaboratori și cititori deopotrivă, că v-ați alăturat colectivului nostru și că ați contribuit la împlinirea unui vis frumos și anul acesta școlar! Felicitări!!!

Profesor Luci Pintilie

Comments are closed.