Ziua ECO-Saptamana ALTFEL

Proiectul „Ziua Eco – Natura prinde viață”, desfășurat în săptămâna „Școala Altfel”, a avut un real succes în școala noastră, căci au fost implicate nu numai toate cadrele didactice și toți elevii școlii noastre, ci și ONG-ul Pachamama România.

Proiectul a fost gândit în trei direcții și organizat până în cele mai mici detalii! O direcție practică, în care elevii au contribuit la înfrumusețarea curții școlii noastre prin plantarea de flori, arbuști și arbori. O a doua direcție a fost îndreptată către încurajarea reciclării, astfel încât elevii noștri au confecționat diverse obiecte din materiale reciclabile și le-au expus în școală. Ultima direcție a fost îndreptată către conștientizarea rolului important pe care îl deține natura pentru existența vieții pe Terra.

Elevii au tratat cu interes, seriozitate și respect toate cele trei activități, iar scopul și obiectivele acestui proiect au fost atinse, lucru care ne-a determinat să luăm hotărârea de a organiza alte activități asemănătoare în școala noastră și cu alte ocazii!

 

Prof. Gabriela Moise